Trädfällning i Stockholm

Är du i behov av professionell trädfällning i Stockholm? Ta kontakt med det närmaste företaget som erbjuder trädfällningstjänster, och du kan vara lugn över att träden inte kommer att orsaka olyckor i din trädgård.

Träd som inte är friska kan falla och orsaka skador på egendom, eller ännu värre, människor och djur. Det är därför oerhört viktigt att ta ner sådana träd innan olyckan är framme. Ibland är det tydligt att ett träd är sjukt och utgör en fallrisk, men om du är osäker är det en bra idé att anlita experter som kan inspektera din tomt. När träden är borttagna behöver du inte oroa dig för att de ska falla ner under höstens stormiga kvällar. Dessutom minskar risken för strömavbrott under kalla nätter när träden inte längre kan falla på elledningarna, vilket är en stor fördel.

Trädfällning och avlägsnande

Efter att träden har fällts i din trädgård i utkanten av Stockholm undrar du kanske vad du ska göra med dem. Oroa dig inte, för det företag som utför trädfällningen kommer också att erbjuda avlägsnande av träden. De kommer att såga träden i mindre bitar för att underlätta borttransporten, och sedan tar de hand om det. Om du önskar kan de även hjälpa dig med stubbfräsning, eftersom det vanligtvis finns en stubbe kvar efter trädfällningen. Det är inte alla som vill ha stubben kvar, men det finns de som gärna behåller den och placerar en vacker blomkruka där för att lysa upp trädgården. För mer information se trädfällningstockholm.se.

15 Aug 2023