Om oss

Under 1970-talet så var de flesta besiktningsmän före detta byggnadsarbetare som via teori vidareutbildat sig. Det här skapade ett större djup och en större kunskap kring hur hus och konstruktioner rörande dessa såg ut.

Idag så fäster man ett större fokus på enbart teorin och detta leder till att många besiktningsmän inte har den praktiska kunskapen som vi anser vara absolut nödvändig.

Att veta – tack vare praktisk erfarenhet i branschen – hur ett husbygge ser ut gör också att varje besiktning sker på ett bättre sätt. Har man aldrig byggt ett hus så kan det – helt enkelt – vara svårt att veta var man ska lägga sitt fokus, var bristerna kan finnas och var de små dolda felen kan gömma sig.

Seriösa företag har lång erfarenhet inom byggbranschen och stor erfarenhet gällande det teoretiska så sker en överlåtelsebesiktning i deras regi alltid med ett större djup och en bredare kunskap.

En överlåtelsebesiktning sparar dig pengar

En besiktningsman kommer att titta på saker som antingen har- eller kommer att kosta dig mycket pengar. Desto mer ingående och noggrann denna besiktning är – desto mer pengar kommer du också att kunna tjäna.

Att lägga en extrapeng på ett riktigt kvalitetsjobb kan vara en väldigt bra investering.