Städfirma i Stockholm med proffsig personal

Städfirma städar, det hör man på ordet, men i Stockholm finns det många varianter. Anpassade till både företag och privatpersoner för att göra jobbet perfekt.

När Anna öppnade butik inne i stan hade hon anlitat en städfirma i Stockholm. De hade fått goda vitsord och var väldigt trevliga att ha att göra med. En av de bästa besluten hon tagit när hon tänkte tillbaka på året som gått. Städningen var noggrann och det var en fröjd att öppna butiken varje morgon.

Då hon kom in tidigt för att gå igenom lite kontorsjobb mötte hon ofta personalen och de hade blivit som arbetskamrater. De dagar hon kom senare saknade hon pratstunden med den som var där för dagen. Förutom att de städade butiken och kontoret hade det blivit flera tjänster bokade hos dem under åren.

Städfirma med många tjänster

Under perioder när det var hektiskt på jobbet, som exempelvis jul och studenten, hade Städhuset varit till stor hjälp även med hemstädning. Som present hade hon en gång gett ett presentkort från städfirman så att mamman kunde boka fönsterputs för alla husets femton fönster. Det hade hon blivit jätteglad för.

Även en annan gång hade Anna gett bort ett presentkort från Städhuset. Det var när lillasyster skulle flytta till en större lägenhet i Stockholm. Slippa flyttstädningen var hon väldigt glad för. Städfirman hade verkligen hjälpt hennes familj en hel del. Därför kunde hon inte låta bli att skryta om dem närhelst hon hade möjlighet att göra det.

14 Jul 2022