Smidig mäklare på Östermalm

För den som är i farten och inte har tid med extra händelser i vardagen är det tur att det finns tjänsteföretag som tar hand om det. Husförsäljning kan exempelvis ordnas av mäklare på Östermalm.

Amanda var full av känslor och hade svårt att fokusera på det praktiska. Hon och Johan hade bestämt sig för att flytta ihop i ett hus på landet. Där skulle de förhoppningsvis bilda familj och bli gamla tillsammans. Det fanns bara en sak som skuggade hennes himmel: hon måste sälja sin lägenhet. Bekymren handlade inte om att hon skulle vara tvungen att lämna det som varit hennes hem de senaste åtta åren, utan att hon skulle behöva sköta försäljningen. Det hade hon inte tid med. Som advokat hade hon fullt upp och åtalen lät inte vänta på sig.

Mäklaren räddade advokaten

Amanda kontaktade en rekommenderad mäklare på Östermalm. Denne gick igenom lägenheten och verkade nöjd. Amanda, som aldrig var hemma och hade städhjälp, hade en prydlig lägenhet. Inredningen var stilren och det enda som behövdes var lite färska blommor. Något som lyste med sin frånvaro.

Då hon inte kunde avvara tid, fick mäklaren nycklarna och hon lovade att köpa blommor. En fotograf skulle komma och ta bilder som skulle läggas ut online.

Amanda flyttade hem till Johan medans visningarna skedde och försäljningen blev klar. Sen kom dagen då budgivningen började. Fyra intressenter kämpade om lägenheten. När det till slut bara var en kvar hade vinsten blivit över förväntan. Nu kunde sambolivet börja på riktigt.

15 Mar 2022