Smart att välja en mäklare med lokalkännedom om Mölndal

Det är faktiskt stor skillnad mellan olika mäklare och valet kan vara helt avgörande för om man ska ha råd att köpa drömhuset. Här kommer några tips för den som ska sälja sin bostad i Mölndal.

De flesta som säljer sin bostad investerar sedan pengarna i ett nytt boende. Hur mycket man får ut vid bostadsförsäljningen har därför stor betydelse och kan i vissa fall vara helt avgörande för om man ska kunna köpa drömhuset. Därför gäller det att vara väldigt noga när man väljer mäklare. I de allra flesta fall lönar det sig att välja en mäklare med bra lokalkännedom. Detta eftersom mäklaren då kommer att vara trovärdig och kunna svara på de flesta frågor. Men också för att mäklaren då kan lyfta fram helheten och presentera bostadens och områdets alla positiva delar.

Mäklare som erbjuder kostnadsfri värdering

För den som letar efter en mäklare i Mölndal inför en bostadsförsäljning kan det vara bra att höra av sig till några olika för att först få bostaden värderad. De flesta mäklare gör detta kostnadsfritt och det kan därför vara smart att kontakta mer än en mäklare. När mäklaren besiktigar och värderar bostaden kan man också ställa frågor och försöka bilda sig en uppfattning om mäklaren. Det är viktigt att man litar på att mäklaren kan göra ett bra jobb och är rätt person för uppdraget. Passa också på att ta reda på hur bostaden kommer att annonseras och vad som ingår i priset.

17 Feb 2022