Säker magasinering i Täby

Magasinering av bohag underlättar renoveringen av huset eller då man ska hyra ut bostaden i andra hand. Här kommer några användbara tips för er i Täby.

Att tömma bostaden och magasinera bohaget gör att renoveringen går snabbare. Man riskerar heller inte att de kära ägodelarna tar skada eller förstörs under renoveringen. Det samma gäller då man ska hyra ut sin bostad i andra hand. Men viktigt är att man väljer rätt typ av förråd och magasin.

Många saker är känsliga för fukt och kyla och måste därför förvaras i ett uppvärmt magasin. Det gäller exempelvis möbler, kläder, dokument, fotografier etc. Trädgårdsmöbler, surfingbrädan och grillen brukar däremot klara av magasinering i kallförråd. Detta måste man tänka på när man väljer magasin. Likaså om magasinet är säkert och har ett bra inbrottsskydd och om det är försäkrat.

Så packar man smart vid magasinering

Den som vill magasinera i Täby har några olika ställen att välja på. Vissa av dem erbjuder även hjälp med packning, flytt och transport. Ofta kan man också få köpa smarta flyttkartonger från företaget. Att packa i flyttkartonger vid magasinering är det bästa. Detta eftersom kartongerna är gjorda för att staplas på varandra.

Med flyttkartonger nyttjar man också förrådet maximalt och behöver inte hyra mer yta än nödvändigt. Det kan vara bra att skriva utanpå kartongerna vad de innehåller. Både ovanpå och på sidan. Då blir det mycket enklare att hitta saker som man kanske behöver. Det går att hyra förråd för en kortare tid men också löpande år efter år.

18 Oct 2022