Så kan en inredare i Stockholm låta dig hålla ditt privata hem privat

En bra inredare i Stockholm hjälper dig skapa ett neutralt hörn i hemmet där du lugnt kan slå på kameran för jobbets digitala möten. Håll på integriteten.

Visst är det pinsamt att slå på kameran till det digitala mötet över Zoom eller Teams, och visa upp ditt privata hem för allehanda kunder och kollegor? Särskilt kanske det känns jobbigt för dig som är en person privat och en annan på jobbet. Att behöva släppa in folket från den värld som är “jobbet” kan kännas som en riktig integritetskränkning.

Men självklart finns det sätt att arbeta runt problemet. Du behöver faktiskt inte sitta med hela ditt vardagsrum eller sovrum som bakgrund i mötet. Du kan också skapa ett enskilt hörn, där så lite som möjligt av din lägenhet syns i bild. Och med hjälp av en inredare kan till och med en liten lägenhet i Stockholm ha plats för en sådan hörna.

Inredare i Stockholm kan utnyttja varje kvadratmeter

En skicklig inredare i Stockholm vet hur du utnyttjar varje kvadratmeter av ett litet hem. Dessutom brukar han eller hon ha koll på hur kontor och professionella miljöer brukar inredas. Kanske vill du visa upp lite av den trendiga hotellkänsla som är så populär just nu? Det kan en duktig inredare trolla fram, utan att du för den sakens skull behöver gå all-in hotell i hela hemmet. Hotellkänslan är dessutom extra bra för dig som vill verka hemlig på jobbet. Den säger nämligen ingenting om dig som person.

29 May 2022