Mäklare som kan hitta ditt drömhem på Hisingen

Är du på jakt efter ditt drömhus på Hisingen? Eller kanske vill du sälja en fastighet på den vackra ön i Göteborg? Anlita då en mäklare som kan hjälpa dig.

Det har länge funnit ett behov av människor som förstår sig på den krångliga fastighetsmarknaden, men det var först på 1940-talet som mäklare på allvar började existera som en auktoriserad yrkesgrupp. Det betydde att det då började ställas krav på vad som behövdes för att få assistera i försäljning av en fastighet.

På 1980-talet skrevs regelverket om för att bättre kunna reglera hur mäklare bedrev sin verksamhet. 1995 stiftades den nu rådande lagen för mäklare och tre år senare lades även till hur utbildningen behövde se ut för att du ska kunna bli en mäklare. Idag behövs det minst 80 poäng på högskolenivå och 10 veckors praktik innan du kan bli en registrerad mäklare.

Mäklare har förmågor som du kan behöva vid försäljning av fastigheter på Hisingen

En mäklare på Hisingen kan därmed hjälpa dig att hitta den perfekta fastigheten för just dig, men kan också hjälpa dig hitta den perfekta köpare om du ska sälja. De har kunskapen för att göra försäljningen så bra och smidig som möjligt.

Förutom att de har både teoretisk och praktisk kunskap, har mäklare dessutom kontakter som du kan behöva för en enkel försäljning. De vet vad som finns på marknaden och känner även till människor som kan vara ute efter att köpa. På så sätt kan du få en snabb och smidig försäljning.

3 Aug 2022