Mäklare i Östersund gör hela jobbet

Sälja en lägenhet tar mer tid i anspråk än vad man kan tänka sig. Att ta hjälp av en mäklare i Östersund ger säljaren möjlighet att lägga tid på annat.

Jessica såg fram emot flytten till Stockholm. En dröm hon haft sen hon var liten. Hon visste tidigt hur hon ville att livet skulle vara och studerade juridik för att hjälpa människor. Att hon dessutom skulle få en bra lön och kunna bo mitt inne i smeten gjorde inte jobbet sämre.

Lägenheten hon köpt i Östersund skulle ut till försäljning. Då Jessica redan hade fått en lägenhet av advokatfirman hon skulle börja på, fanns inte tiden att ta hand om allt själv. Därför kontaktade hon en mäklare i Östersund.

Gör snyggt – och sen gör mäklaren resten av jobbet i Östersund

Jessica tömde lägenheten på alla personliga saker och hyrde in en städfirma att göra snyggt inför fotograferingen. Senare skulle de ta hand om flyttstädningen. Bilderna lades ut på mäklarens hemsida tillsammans med text om lägenhetens största fördelar. Som att det fanns en stor balkong i söder och att det fanns både tvättmaskin och torktumlare.

Annonsen såg bra ut och mäklaren var duktig på att ta hand om köpare. Det förstod Jessica under den första visningen som också blev den enda. De fyra par som tittat på lägenheten började att buda allesammans. Priset sköt i höjden och slutade på en mycket bra summa. Visst skulle mäklaren ta en del av vinsten, men denna hade gjort ett fantastiskt jobb så det hade Jessica inget emot.

5 Apr 2022