Mäklare hittar något för alla i Sollentuna

När en familj ska riva upp rötterna och starta upp någon annanstans är det många som vill bestämma. Då är det perfekt att ha en mäklare i Sollentuna som hjälp.

Kristin och Martin funderade på hur de skulle göra för att få barnen med på tåget. Båda hade fått jobb nära Sollentuna och bestämt sig för att tillsammans med en mäklare titta på hus. Det svåraste var att berätta för sina barn som var i en känslig ålder. Hur skulle de ta att lämna kompisarna?

Dottern Estelle var 11 år och Anton 14 år och hade båda hobbys som de höll på med på fritiden. Estelle gick på dansklasser och hemma hade hon uppträdanden där alla var tvungna att titta. Anton var mer tystlåten och satt mest med sin gitarr förutom när han tränade med sitt rockband.

En smart mäklare

Mäklaren de skulle träffa i Sollentuna visste att de hade barn och i vilken ålder de var. Så när de möttes hälsade hon och de blev genast tjenis med varandra. På väg till huset frågade hon vilka intressen de hade. Barnen berättade ivrigt och föräldrarna var förvånade över att Anton var så framåt.

På vägen pekade mäklaren på ett hus och berättade att det var en kulturskola där det fanns massor med roligt att göra. Estelles ögon vidgades när mäklaren berättade om showskolan. Anton tappade intresset så hon berättade snabbt om något som hette rock-nånting. Där man spelade i band. Då vaknade han. Huset var perfekt och nu såg det ut som om barnen kunde tänka sig att flytta. kom i kontakt med en duktig mäklare via denna hemsida: mäklareisollentuna.se 

1 Oct 2022