Låt någon annan vara musklerna

Vi alla vet ju hur tungt det faktiskt är att flytta. Det är många olika moment som ska göras, det ena är tyngre än det andra. Med en riktigt bra flyttfirma kan du ta hjälp med hela din flytt.

Vad vill du ha hjälp med i flytten? Vill du packa själv, bära själv och städa själv? Eller vill du lämna bort det? Varför inte göra som många andra, låta en flyttfirma ta hand om din flytt. Det finns de som även erbjuder att sköta packningen om du inte vill göra något alls.

För att veta mer kan du kontakta olika företag och se vad just de erbjuder. Fråga även efter offerter. Har du något extra tungt/stort eller komplicerat att bära bör du nämna det, det kan medföra extra avgifter.

Hur mycket får bilen dra?

Det finns många fördelar med att anlita en flyttfirma. En av dessa är att du slipper tänka på vilken bil du ska använda. Även hur mycket just den bilen får dra. I många fall måste man köra flera vändor, har man ett vanligt B-körkort får man inte dra lika mycket som annars. Dessutom får det plats mer saker i en transportbil som är anpassad för att frakta varor.

Med hjälp av en flyttfirma behöver inte händerna bli lika många och dessutom behöver du inte göra det själv. Du bestämmer själv hur delaktig du vill vara. Det går om man frågar att få åka med i bilen, detta är dock något som behöver bestämmas på förhand. Läs mer om flyttfirma på denna hemsida: https://www.flyttfirmasollentuna.nu/

23 Dec 2020