Lägenhetssanering i Norrköping

Har du tvingats vräka en hyresgäst som misskötte sig kanske problemen inte är slut där. Visar lägenheten i Norrköping stora spår av misär och elände kan en rejäl sanering bli nödvändig.

Det kan vara allt från dålig katthygien till inrökta och smutsbruna tapeter. Kanske finns det blodspår eller andra tecken på misshandel eller brott. Har lägenheten fungerat som ett tillhåll för missbrukare kan den vara rejält nedsliten. Anlita en saneringsfirma i Norrköping som kommer och rensar ut och desinficerar. De har nödvändig skyddsutrustning, effektiva rengöringsmedel och stor vana vid liknande situationer. Tystnadsplikt är något självklart i sammanhanget, och inte minst de anhöriga brukar uppskatta att saneringen utförs med sekretess.

Fastighetsägarens dilemma

Ofta klagar ju grannar på en person som lever ett liv i misär. Kanske har det förekommit höggljudda fester, gräl eller skadegörelse, så ofta har det funnits varningssignaler. Men vi vill respektera grannarna och inte lägga oss i. Ibland är det en tystlåten enstöring som inte hörs av alls, men som har världens värsta misär innanför väggarna. Det är ett dilemma för en fastighetsägare som gärna vill ha hyresgäster men inte få sitt hus vandaliserat.

När det händer något dramatiskt, som ett dödsfall eller en vräkning, måste man få bostaden i skick snabbt igen. Det finns många som står i kö för att få en bostad, och husägaren vill få in hyresintäkter igen så fort som möjligt. Det är bäst att kontakta en rutinerad firma som har stor erfarenhet av social sanering och som kan bedöma vad som behöver göras. Läs mer om sanering på denna webbsida: saneringnorrköping.nu

9 May 2021