Kunnig och kompetent snickare i Stockholm

Ska ni renovera köket eller kanske hela lägenheten? Det lönar sig att vara noggrann i valet av snickare i Stockholm. Här kommer några användbara tips.

Med pålitliga och skickliga snickare går renoveringen som en dans. Men att hitta rätt hantverkare är inte alltid så lätt. Innan man börjar leta efter en snickare eller byggfirma kan det vara bra att göra en budget och skriva en lista över saker som ska göras i varje rum.

Det kan exempelvis vara att riva en vägg och bygga ett skafferi i köket. Men också måla tak och väggar, slipa golv och dra ny el. Listan är sedan bra att ha när man tillsammans med snickaren diskuterar renoveringen. Den fungerar också som underlag när snickaren tar fram en offert. En kunnig snickare kommer inte sällan också med förslag på förbättringar som kan göras.

Det finns vissa fördelar med att välja en snickare med totalentreprenad

Det gäller att vara noggrann i valet av snickare. Det allra bästa är att gå på rekommendationer från vänner och familj. Går inte det måste man vara noga med att ta referenser och att kolla upp dessa. Ring upp och ställ frågor om hur deras renovering blev och om något kunde ha gjorts bättre.

Ofta lönar det sig också att anlita en snickare i Stockholm som erbjuder totalentreprenad. Det innebär att snickaren har tillgång till, eller samarbetar med, andra hantverkare som elektriker, VVS-installatör, målare etc. Då sparar man en massa tid och renoveringen går snabbare. Ofta blir det också billigare att använda sig av totalentreprenad.

13 Nov 2022