Hjälp att flytta till nya sambon

Stora förändringar kan vara stressiga. Som när man ska flytta ihop med kärleken. Då kan tiden inte gå fort nog. För att man ska slippa organisera, varför inte hyra in en flyttfirma för jobbet.

Berit har precis flyttat till sin pojkvän som bor utanför stan. Ett stort steg som var känslomässigt omtumlande och gjorde det svårt att samla tankarna. Efter att ha funderat kontaktade hon en flyttfirma i Göteborg för att höra om deras kostnader.

Trots att hon visste om det hade hon fullständigt glömt bort RUT avdraget på 50%. Det avgjorde saken. Men hennes tur slutade inte där - det visade sig nämligen att de kunde hjälpa till med magasinering.

Flyttfirma med extra allt

Morgonen då flytten skulle ske tog hon sovmorgon hemma hos nya sambon. I den gamla lägenheten höll personalen från flyttfirman på att packa. Hennes mamma hade varit snäll och släppt in dom då hon ändå tog morgonpromenad med hunden.

Flyttbilen var packad och åkte först till ett magasin där några av hennes tillhörigheter skulle ställas tillfälligt. Sedan gick färden vidare till hennes nya hem. Berit stod redo när de äntligen kom till huset. Det var skönt att slippa bära de tunga sakerna. Men uppackningen ville hon gärna göra själv för att på så vis direkt kunna ställa sakerna på sin rätta plats.

Utan hennes inblandning hade flyttfirmans personal anlänt för att ta hand om flyttstädningen. En tjänst som mamman bjudit Berit på. Men det visste hon inte ännu. Det fick bli en glad överraskning. Läs mer om flytt på denna sida: lindomeflytt.com

11 Apr 2021