Gott om lediga kontor i Göteborg

Vid en enkel googling på "lediga kontor i Göteborg" får man fram nästan 200 lediga kontor. Nu är det svårt att verkligen få det bekräftat att antalet lediga kontor i Göteborg verkligen stämmer. Men några lediga kontor  i Göteborg lär det definitivt finnas. Ska man då starta en verksamhet där, kan man behöva få tag i ett kontor, som inte är för stort, eller för litet, utan alldeles lagom.

Vad behöver du?

Vilka är dina behov? Vad är det för verksamhet som du ska driva i Göteborg? Svaret på de frågorna lär visa vägen till vilket slags kontor som du bör få tag i. Har man en verksamhet där man ska kunna ta emot fina och viktiga kunder, bör man skaffa sig ett representativt kontor, kanske mitt i Göteborg. Arbetar man till exempel inom finansbranschen, och vill dra till sig viktiga finansiärer, bör man visa på att man själv har finanserna i ordning och har råd med ett flådigt kontor – men inte för dyrt – man vill ju inte visa att man slösar med pengarna. Man kanske vill visa att man är en stabil partner och ha ett bra kontor men inte för vräkigt.

Fina adresser i Göteborg

Några av de finare adresserna är till exempel på Östra Hamngatan, eller inom Vallgraven, på Entrprenörsgatan eller Ingenjörsgatan. Vill man ha en annan fin adress, väljer man till exempel Lilla Bommen. Kanske man vill ha ett kontor i Nordstaden, Masthugget, eller i Vasastaden på Haga Kyrkogata, till exempel. Kan man tänka sig de södra delarna av Göteborg kan man välja någon adress i närheten av Järntorget. Kan man tänka sig att ha ett kontor i någon förort, och i närheten av industrikomplex kan man till exempel vlja Mölndal eller GÅrda, Hisings Kärra på Norra Hisingen. Det passar ju om man till exempel har behov av lagerlokal, eller stora ytor.

Skaffa mäklare för kontoret i Göteborg

Vill man helt enkelt se till att få tag i det bästa kontoret i Göteborg, bör man skaffa sig en egen mäklare i Göteborg. En sådan har då ögonen på marknaden för lediga kontor i Göteborg. De vet var de ligger, vilka adresser som skulle kunna passa just din verksamhet och hur kontoren ser ut.     Anlitar man en mäklare kan man få en egen kontakt med hyresvärden, då mäklaren ser till att förmedla kontakten så att man får veta villkor, skriva avtal och liknande. Här kan man läsa mer om lediga kontor i Göteborg på: http://www.ledigakontorgoteborg.se.

21 Nov 2019