Golvslipning i Göteborg – slipa en gång till

Dina slitna trägolv kanske inte behöver bytas ut bara för att de slipats vid flera tillfällen tidigare. Kontakta en firma i Göteborg som kan golvslipning.

Familjen bor i en stor villa med golv som en gång i tiden fick gäster att häpna av beundran. Deras beundran hindrade dem inte från att slita parkettgolven med vassa klackar och skosulor. Det är dags att få golven slipade ännu en gång.

Du tror att parkettgolvet i fiskben har fått nog av slipning, men du kontaktar en firma som kan golvslipning i Göteborg. ”Åjo”, säger sliparen, ”det är absolut inga problem att slipa de massiva trägolven”. De kan slipas tio gånger till. Men vi kan slipa parkettgolvet väldigt tunt. Vi har maskiner som är mycket skonsamma.

Golvslipning och vaxning

Du beställer golvslipning i Göteborg, och ni kommer överens om att golvsliparen ska komma följande dag. Du har fått besked om vilka förberedelser du ska göra. Alla möbler måste flyttas ut ur rummet som har parkettgolv. Du ska dammsuga golvet och kolla om parketten har några skavanker. Så är fallet. Några stavar är skadade och de har fått färg av utspillt rött vin. Sådana stavar kan firman byta ut mot nya.

På några ställen sticker spikar upp. Du slår ned dem med en hammare. Du är lite orolig för att hela huset ska bli belagt med damm från slipmaskinen. ”Oroa dig inte”, säger sliparen, ”vi suger upp slipdamm automatiskt samtidigt som slipmaskinen förs fram över golvet”. I den order du lagt ingår även att golvet efter slipning ska vaxas. Läs vidare på denna hemsida om hur du kan få hjälp med ditt golv: www.golvslipninggöteborg.com

24 Oct 2022