Förenkla din fastighetsservice i Stockholm

Antingen du har hyreshus eller styr i en bostadsrättsförening, kan du behöva ett bollplank när det gäller stora investeringar. Budgetering för reparationer kan vara knepigt att göra.

Ett bollplank, eller en rådgivare, tar ju inte ifrån dig ditt ansvar. Däremot får du en kompetent samarbetspartner som utifrån erfarenhet och kunnande kan ge dig de rätta råden. Anlitar du ett företag för din fastighetsservice i Stockholm har du flera kunniga rådgivare till din hjälp. Du får glädje av deras kontaktnät med revisorer och jurister. Fastighetsförvaltning handlar om att hantera stora belopp och även att ha kunskap om byggnormer och aktuella regler.

Fastighetsservice och ekonomi

Det gäller att få balans mellan att göra nödvändiga reparationer så att man håller huset i bästa skick, men ändå inte förbruka allt kapital på en gång. Kanske behöver ni hjälp med kalkylering och budgetering i bostadsrättsföreningen. Ska man renovera måste man följa byggnormerna, och de kan ha ändrats sedan huset byggdes. Det finns kanske nya regler för utformning av golvbrunnar eller ny teknik för bättre isolering och energibesparingar.

En firma som du anlitar för fastighetsservice kan hjälpa dig att rensa i röran, att göra rätta prioriteringar och ge dig nya alternativ. En sådan sak som fönsterbyte kan vid första tanken verka onödig och trist, men faktum är att de nya fönstren är otroligt energieffektiva och har lågt U-värde. Dessutom isolerar de mycket bättre från ljud utifrån, och det är ju bra om man bor mitt i Stockholm och hela tiden är omgiven av tung trafik.

7 Oct 2021