Flyttfirma i Vasastan – underlättar flytten

Om din familj ska flytta till en större villa eller lägenhet i Stockholmsområdet, går det att få hjälp med flytten från en seriös flyttfirma i Vasastan.

Peter och Alva bor i en lägenhet i Vasastan. Familjen växer och Alva väntar ett tredje barn. Men lägenheten räcker inte till och de ska flytta till en större bostadsrätt. De ser fram emot såväl barnafödsel som flytt, men deras tid räcker inte till för allt. Hur ska de hinna med att packa, transportera möbler och städa lägenheten?

De skulle naturligtvis kunna hyra ett släp på en bensinmack och flytta själv. Men vem ska hjälpa dem att bära tunga saker? Alva får vara försiktig i sitt tillstånd och de vill inte fråga några goda vänner om hjälp. Återstår att kontakta en flyttfirma.

Flyttfirma i Vasastan – seriös flytthjälp

Alva kontaktar en flyttfirma via nätet. Hon berättar vilken lägenhetsstorlek de bor i. Dessutom talar hon om att de har ett mindre piano och en tung bokhylla med ett oändligt antal böcker. Hon frågar också om flyttfirman kan låna ut flyttkartonger. De måste vara stabila med tanke på allt värdefullt porslin som de äger.

Efter en dag får Alva svar med en offert. Kostnaden för flytten ger rätt till rut-avdrag och dras av i kommande inkomstdeklaration. Firman frågar också om det behövs hjälp med flyttstädning. Att få flyttstädning med garanti har flera fördelar. Om hyresvärden vid besiktning skulle klaga på städningen, kan Peter och Alva bara hänvisa till flyttfirman. Beslutet är enkelt och de köper flyttstädning.

28 Apr 2023