Fastighetsförvaltning i Stockholm med tjänster i brett Spektra

För dem som bor i Stockholm kan en fastighetsförvaltning anlitas vid behov. De har många tjänster där några är bygglov, fastighetsskötsel och upphandlingsstöd.

Andre skulle bygga om en byggnad och göra det till en hyresbostad med fyra lägenheter. För att kunna göra det krävs bland annat bygglov. Han kontaktade en fastighetsförvaltning för att be om hjälp. Det visade sig vara ett klokt beslut då det fanns en väldigt blandad kompetens inom företagets fyra väggar.

Han anlitade dem då de kunde ta hand om hela projektet. Vilket kändes skönt då han själv inte var insatt i vare sig byggnationer eller lagar och regler. Det första som skulle hända var att de skulle få ritningarna färdiga, sedan få bygglov. Det var skönt att projektet var igång.

Fastighetsförvaltning i Stockholm erbjuder fastighetsskötsel

Andre var tacksam för samarbetet med denna fastighetsförvaltning i Stockholm. Arbetet flöt på med gemensamma krafter och personalen var fantastisk. Så till sist så stod bygget klart och Andre fick gåshud när han såg hur fint det blev. Det skulle bli fyra underbara hem, förhoppningsvis fyllda med massor av glädje.

När projektet var klart kände Andre att han inte ville bryta samarbetet med fastighetsförvaltningen men visste inte hur han skulle gå vidare. Funderingar togs upp med personen han haft mest kontakt med, vilket slutade med att de skulle ta hand om fastighetsskötseln. Nu blev det ett avslut på projektet men en ny början för ett långt samarbete genom fastighetsskötseln. Det kändes tryggt. Han visste att hyresgästerna skulle bli nöjda med hans val. Hör av dig till detta företag om du behöver fastighetsskötsel: www.fastighetsförvaltningstockholm.se

3 Jul 2022