Effektivt staket med saxgaller

Vill du ha tag i ett staket som inte är skrymmande, kan du prova att skaffa ett saxgaller. Det är ett staket som man lätt kan skjuta åt sidan och fälla ihop så att det inte tar mycket plats alls.

Ett staket eller en gallergrind har ofta ett viktigt syfte, nämligen att hålla obehöriga utanför. Det är inte så lockande att göra inbrott om man först måste forcera ett stabilt hinder. En vanlig gallergrind tar mycket plats, för man skjuter den åt sidan, men den finns där längs med en vägg. Saxgallret fälls ihop, så det tar minimalt med plats när grinden är öppen. Det här passar dig som vill ha en avgränsning som ändå är ganska nätt.

Saxgaller kan man se igenom

Det passar med ett saxgaller både vid butiker och bakgårdar. Det är inte som en massiv dörr, utan man kan lätt se igenom ett saxgaller. Men det håller inkräktare borta och det signalerar till kunder och besökare att det är stängt för dagen. Om du till exempel har en ateljé, en smidesverkstad eller en firma för cykelrenovering, kan det inte komma in barn eller ungdomar där och hitta på bus eller skada sig. Du kan förvara saker utomhus utan risk för ovälkomna besök.

Skaffa ett saxgaller, så har du en behändig lösning för att stänga till om ett utrymme som du vill ha ifred. Det kan gälla allt ifrån en urmakare till ett bageri eller en växtodling, för det finns många branscher där ett saxgaller är till stor nytta.

25 Jan 2022