Boka en mäklare inför flytt till Mölndal

När det är dags att flytta är det en stor fördel att ta hjälp av en mäklare exempelvis i Mölndal. De har inte bara koll på bostadsmarknaden utan har även stora kunskaper om omgivningarna.

Richard hade flyttat till nya orter förr då det var en del av hans jobb. Första gången hade han letat bostad själv, vilket inte var det lättaste. Förutom att han haft önskemål om själva bostaden ville han att den skulle ligga i ett bra område. Trots att han gjort research blev det inte alls vad han tänkt sig. Ett så otryggt område ville han inte hamna i igen, särskilt inte nu när han hade fru och barn att tänka på.

En träff med mäklare i Mölndal

Sonen hade fått följa med då skolan var stängd för att lärarna hade studiedag. Han var tio och nyfiken på allt nytt. Mäklaren visade några lägenheter centralt men även ett hus lite i utkanten, något som Richard gillade men sonen inte var lika förtjust i. Särskilt som mäklaren hade berättat om Prison island, ett ställe som var ungefär som Fångarna på fortet. Ett ställe Richard nu var säker på att få besöka många gånger.

Det kändes som en fin plats att bo på. Skolan fanns nära för sonen. Dessutom hade de redan sökt till kulturskolan, något som sonen längtade till då film och teknik var hans stora intresse. Richards fru hade beslutat sig för att läsa upp betygen på komvux, som även det fanns på plats. Det lönade sig att kontakta en mäklare.

13 Jan 2022